DE KUNSTENAAR

Auteur | Lisette van de Heg
Uitgever | Vuurbaak
ISBN | 9789055605316
Verschijningsdatum | 05-04-2017
Leeftijd | 6-100

Bestellen

In een kleurloos dorp komt alles tot leven wanneer de kunstenaar arriveert. Midden in het grauwe plaatsje bouwt hij een prachtige, kleurrijke draaimolen en de sfeer verandert volledig. Liefde en kleur krijgen een belangrijke plek in het leven van de inwoners. Maar dan gebeurt er iets waardoor alles op losse schroeven komt te staan...

De Kunstenaar bevat prachtige prenten die kinderen voldoende geven om te ontdekken. kleur speelt een belangrijker rol. Het ondersteunt de veranderingen die het stadje en de bewoners ondergaan, en geven veel sfeer aan de platen.

Het verhaal vertelt het Evangelie op een nieuwe manier. De Kunstenaar is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen en voor christenen én niet-christenen. De Kunstenaar gaat over opoffering en de belangrijkste les uit het evangelie: de liefde.

Luxe, grote Hardcover/uitvoering met uitklappagina´s: 24,6 x 31,7 cm.

"De verstilde prenten van Tirza Beekhuis leveren hun bijdrage aan het leesplezier en blijven je lang blij."  (Nederlands Dagblad)

"Zodra je het boek doorbladert, ontdek je de veelzijdigheid. Het kleurgebruik, de details, de opbouw van het verhaal dat zichtbaar wordt in de opbouw van de kleuren…" (Power to the mama's)

 

Klik op één van onderstaande tekeningen:

Bekijk hier het digitale prentenboek van 'De kunstenaar':


Werkproces

De cover 

Hiernaast zie je stapje voor stapje hoe ik de cover heb uitgewerkt.
Ik maak gebruik van een lichtbak om de schets over te zetten. Je ziet grijze maskeervloeistof, om stukken wit uit te sparen bij het opzetten van de grote vlakken inkt. Daarna werk ik laag voor laag verder in inkt, pennetjes, markers en kleurpotloden. 

stap voor stap >